1

Blog

Op Allesvoorinjehuis.nl worden veel artikelen genoemd die iets toe kunnen voegen aan uw huishouden. Of het nou gaat om een vuurkorf voor buiten of een wandklok voor in de woonkamer.
 
In de afgelopen jaren is de focus van veel producten steeds meer naar “duurzaamheid” gegaan. Langere levensduur van producten, energiebesparend ten opzichte van de huidige types en beter voor het milieu. Ook worden er steeds vaker gerecyclede artikelen verkocht.
 
De focus op duurzaamheid is vanuit de regering duidelijk, deze moeten zich in 2020 houden aan het energie-akkoord welke een paar jaar geleden is afgesproken. Voor consumenten kan de focus op duurzaamheid vanaf twee kanten komen: om hun steentje bij te dragen aan de verbetering van het milieu of simpelweg om geld te besparen.
Het besparen op de energiekosten kan op verschillende manieren. Je kunt investeren in zaken als zonnepanelen, ledverlichting en isolatie maar dit zal nooit honderden euro’s besparen. Bij zonnepanelen zou dit nog wel haalbaar kunnen zijn maar hier is wel een grote investering voor nodig. Het is een stuk gemakkelijker om met behulp van energie vergelijken in één keer tot wel 350 euro per jaar te besparen. Onafhankelijk en gratis energie vergelijken kan op Energie-Vergelijken.com maar ook op andere websites. Kortgeleden was er ook een klein onderzoekje gedaan over energie vergelijkingswebsites. Daar werd voor meer informatie over duurzaamheid en voor energie vergelijken https://www.easyswitch.nl/energie/vergelijk-energie/ genoemd. Zelf heb ik ook wel goede ervaringen met deze website!